понеделник, 20 юли 2015 г.

Oчна линия Bourjois Liner Pinceau 16h


Здравейте, момичета! В днешната жега Ви представяме един продукт, благодарение на който всяка жена изглежда още по-красива, а именно очна линия на френската козметична компания Bourjois. Bourjois Liner Pinceau 16h получихме като подарък от сайта www.parfimo.bg и сме изключително доволни от качествата й. С няколко думи е наситено черна, лесна за нанасяне и изключително дълготрайна!
 Цената в магазините варира около 18 лева, в parfimo.bg струва 13 лева за нюанс black и 14,70 лева за ultra black, а в момента се предлага в комплект със спирала Bourjois Volume One Second (РЕВЮ) за 14,70лева! Опаковката представлява стилна черна гилза с капачка на винт, компактна и удобна за носене в дамска чанта. Консистенцията е перфектна - не прекалено течна, но достатъчно, за да осигури безпроблемна употреба.
Нанася се много лесно благодарение на фината четка, с която е оборудвана капачката и успявам с лекота да нанасям както тънка, така и дебела линия. Относно 16-те часа издръжливост, не мога да кажа със сигурност тъй като не съм я
оставяла за толкова дълго върху клепачите си, но за 6-8 часа мога да гарантирам, че не се размазва, избледнява или напуква. 



За това колко е пестелива също не мога говоря, тъй като я ползвам едва от месец, но откакто я имам доста задобрях в нанасянето и почти не излизам без очна линия. Пробвали ли сте тази или друга очна линия на марката? Коя е вашата любима oчна линия? 

Ревю на водоустойчива очна линия Essence четете ТУК.
Ревю на водоустойчива спирала за очи Bourjois Volume Glamour Max четете ТУК.
Ревю на спирала за обем Bourjois Volume One Second четете ТУК.

Продуктът ми беше предоставен от екипа на Parfimo.bg . Мнението
 ми за продукта е абсолютно безпристрастно и въз основа на качествата му и личните ми впечатления.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...