петък, 5 декември 2014 г.

Водоустойчива спирала Bourjois Volume Glamour Max waterproof


Здравейте, днес ще Ви разкажа за една моя любима спирала за мигли, а именно водоустойчивата Bourjois Volume Glamour Max. Купих я за 11,90лева от Lilly, където също както и в цялата търговска мрежа през месец Декември продуктите на марката са намалени. На рафта на Bourjois има също промоционални пакети съдържащи спирала (различни видове) с дегримьор за очи, за съжаление нямаше вариант с гореспоменатата, за това си я купих самостоятелно.
Харесвам я, защото не се рони, което е твърде важно за мен, тъй като при почти всички други спирали, час-два след нанасяне случайно забелязвам, че съм заприличала на панда (с черно под очите). Може би неволно и несъзнателно си търкам очите или сълзят, не знам, но за щастие има решение. Прави ми впечатление, че 4-5 часа след като нанеса тази, стои по миглите все още влажна. 
Опаковката е много симпатична и съдържа цели 10мл. продукт. "Цели" защото обикновенно тушовете за мигли са в разфасофки по 8мл. Формата е характерна за серията Volume Glamour Max, това което различава тази от останалите е цвета, а именно бонбонено синьо. 
Четката не се различава от тази на толкова хвалената из другите блогове розова Volume Glamour Max Definition - дебела, плътна с много власини, от любимите ми. Черният цвят е наистина наситен, което е логично предвид факта, че съдържа екстракт от черна перла (черна перла?). Сваля се изключително трудно, но това важи за всички трайни спирали, та не мисля че е голяма драма. 
В заключение мога да кажа, че положителното ми мнение за Bourjois се затвърди. Нямам забележки :)
Пробвали ли сте тази спирала или друга от серията? Ползвали ли сте друга спирала с подобни качества? Ще се радвам да споделите впечатления :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...