четвъртък, 9 юли 2015 г.

Спирала за очи Bourjois Volume 1 Second

Здравейте, дами.
 Днес Ви представям един от продуктите, които получих като подарък от www.parfimo.bg, а именно спирала Bourjois Volume 1 Second. Тези от Вас, които следят блога, сигурно са забелязали колко хваля декоративната козметика на френската марка, спрягана като "бюджетен еквивалент на козметика Chanel".
Цената й в магазините е около 20лева, в parfimo.bg е 15,60 лева, но в момента се предлага в комплект с очна линия Bourjois за 14,40 лева. Ревю на очната линия - четете ТУК! Хвалбите продължават. Както става ясно от името на спиралата, преимуществото й е, че едно движение (за една секунда не може повече) е достатъчно за да постигнете обемни и дълги мигли. За едно не знам, но две наистина са напълно достатъчни.


Четката е много интересна, както можете да видите на снимката - по дължината на силиконовите "косъмчета" има гумени сфери, които навярно допринасят за лесната употреба и бързия ефект. Консистенцията е перфектна - нито гъста, нито течна. Опаковката е много симпатична в цвят хром в комбинация с нежно розово. Спиралата е изключително трайна върху миглите, не се рони и не създава "панда ефект". С две думи - истинска находка.
























Продуктът ми беше предоставен от екипа на parfimo.bg. Мнението ми за продукта е абсолютно безпристрастно и въз основа на качествата му и личните ми впечатления.

Ревю на спирала Bourjois Volume Glamour Max четете ТУК.
Ревю на спирала L'oreal Miss Manga четете ТУК.
Ревю на спирала Essence Lash Princess четете ТУК.

http://www.parfimo.bg/kozmetika-bourjois-paris-volume-1-second-mascara

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...