сряда, 28 май 2014 г.

Водоустойчива очна линия Essence писец - ревю

Здравейте, днес Ви представям очна линия писец Essence.
След подробно проучване из българските блогове за козметика стана ясно, че най-препоръчваната е очната линия - гел на Essence, която вече не се предлага на щандовете им. Тъй като, както знаем съм много голям фен на марката, реших да пробвам водоустойчивата им очна линия - писец. Цената и е около 6лв за 1мл. Флакона е тип писалка с мек, остър връх благодарение на който нанасянето става лесно и без излишно количество продукт. 


Това обаче няма да помогне на тези, които нямат отработени прецизни движения в нанасянето на очна линия (като мен). Черният цвят не мога да определя като "гарваново черен", но е наситен и застава изключително естествено на клепача. Относно трайността нямам забележка предвид факта, че я нанасям без основа и издържа докато не я отстраня, относно водоустойчивостта обаче от 2 до 6 и давам 4. В заключение това е поредното попадение в арсенала на Essence, от което оставам с добри впечатления и дори препоръчвам. Харесва ми.



Питайте, ако Ви интересува нещо за продукта, което не съм споменала. Също така, ако сте пробвали продукта, ще се радвам да споделите мнението си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...