сряда, 26 август 2015 г.

Крем за ръце Himalaya Nourishing Cream

Здрвейте, момичета. Бързам да Ви споделя за една много изгодна придобивка на индииската марка за козметика и хранителни добавки Himalaya. Всеки, който е ползвал техен продукт, навярно е забелязал колко са качествени и ефективни. В случая става въпрос за подхранващ крем за ръце Himalaya nourishing hand cream. Цената му е 3,50лева за 100мл.
 Опаковката представлява мека тубичка със щракащо капаче. Съдържа масла от маслини, бадем и слънчоглед и екстракт от гроздово семе и касия. Обещанието за хидратирана, мека и подхранена кожа е усезаемо още след първото нанасяне. След употреба не остава мазен филм, въпреки това, чувството за хидратация остава. 
Честно да си призная, използвам го и за подхранване и омекотяване и на стъпалата, където знаем кожата е доста по-груба и там също се справя отлично. Има съвсем лек аромат. 
Много съм доволна и когато свърши ще пробвам друг крем за ръце Himalaya, само за да събера впечатления (в последствие и вие), но не мисля че има накъде по-добре, още повече на тази цена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...