вторник, 28 април 2015 г.

Kerastase Bain Divalent Шампоан за мазни корени и сухи краища



Здравейте, днес Ви представям продукт на професионалната серия за грижа на косата на Loreal - Kerastase.
След няколкомесечна употреба мога да дам своето (положително) мнение. 
Цената е около 40лева за 250мл.
Шампоанът е за мазни корени и сухи краища. Опаковката е пластмасова с капачка на винт. 
Консистенцията на шампоана е кремообразна и за моя изненада се пени малко, въпреки това измива косата много добре с малко количесво, а и е пестелив щом го ползвам (с кратки паузи) вече близо 5 месеца. Ароматът му е много приятен, бих казала изискан, но не се запазва върху косата повече от няколко часа. Относно действието му не е изненада, че обещанието което дава за дълбоко почистване на скалпа и подхранване на сухите краища е оправдано. Съдържанието на витамин B5 и разплитащи полимери спомагат за перфектния вид на косата след употребата му. Омазняване започва да се появява на третия ден след къпане. Факт е, че след продължителна употреба ефектът намалява, но това важи за всеки продукт, поне върху моята коса.


Съставките не мога да коментирам компетентно, затова оставям снимка на съдържанието. Ще се радвам тези от Вас, които имат какво да споделят по въпроса да го направят в коментарите отдолу.
В сравнение с Loreal mythic oil (ревю) и John Frieda Brilliant brunette (ревю) цената е многократно по-висока, действието върху вида на косата - сходно. Относно фактора по-бавно омазняване обаче, този шампоан има качества, които не са за пренебрегване. Мисля, че за тези от Вас които боядисват косата си ще е още по-ценен.  

Вие ползвали ли сте този или друг шампоан на марката? Ако да, ще се радвам да споделите мнение :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...