четвъртък, 16 април 2015 г.

Лак за нокти Essie

Здравейте, днес ще Ви разкажа подробно за новите попълнения в кутията ми с лакове за нокти, а именно два разкошни розови на цвят лака Essie - mod square и peach daiquiri. 

Истината е, че попринцип си купувам по-нисък клас лакове и имах големи очаквания към тези двата. Но напразно. Опаковката е познатата на всички стъклено шишенце с бяла капачка. Цената им е около 15лева. Консистенцията е сравнително течна, цветовете са наситени и пигментирани, което е преимущество от гледна точка на това, че е един слой е достатъчен. До тук с позитивите. 
Четката е тънка и са необходими няколко движения за да покрия целия нокът, което не е болка за умиране, но трайността е това, което ме изненада неприятно. Едва няколко часа след нанасяне краищата на ноктите ми започват да се белят, а на следващия ден положението е трагично. Чувала, че структурата на нокътя е от значение за трайността на лака, но за сравнение лак от серията на Golden Rose Color Expert остава непокътнат върху ноктите ми между 2 и 3 дни. 
В заключение мога не мога да похваля или препоръчам тези лакове. Какви са Вашите наблюдения от тази марка? Кои лакове определяте като наи-трайни?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...