петък, 6 февруари 2015 г.

Червило Victoria's Secret Color Drama



След поста за недостъпната на нашите географски ширини козметика и няколкото варианта да си набавите желаните продукти, които изброих там, мога спокойно да Ви представя червило с марката Victoria's secret. В ebay.co.uk може да бъде закупено на цени между 10 и 20£.
Какъв разкош! Говоря за червилото като цяло и за всяка част поотделно. Започвам с опаковката, която е доста "изпипана". 

Лъскава черна капачка с дискретен розов надпис VS от приятна на допир пластмаса върху релефно брандирано, розово столче. Червилото стандартно се вади чрез завъртане на основата. Самия стик също е брандиран, а от него се носи много приятен аромат. Количеството е скромно - 3грама. На картонената кутия в която се продава червилото има "tip", който гласи следното:


"За по-дълга издръжливост оградете и попълнете устните с молив, после нанесете червилото, а за финал поставете гланц за блясък."


Както ми става ясно от ревютата на червила, които чета напоследък, за да обявим едно червило за изсушаващо или съответно неизсушаващо устните, има значение конкретният цвят и състоянието на устните. Аз избрах naked и той не изсушава моите устни. Стои много нежно и въпреки, че е много пигментирано, няма "тебеширен" ефект. Нещо повече - леко розовее и застава много естествено. Относно трайността, нямам забележки, но нямам и високи очаквания, все пак не е перманентно, а и това че не изсушава има своята цена. Не мога да го сравня с друго тъй, като не ползвам червила активно. Ако срещна нещо подобно, ще го спомена в бъдеще :)
П.С. Снимките са малко тъмни, но каквито - такива :)



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...