четвъртък, 4 декември 2014 г.

Аксесоари

В този комбиниран пост Ви представям, няколко незаменими помощници за подръжката и нанасяне на козметичните ми продукти, а именно
1. Четка за нанасяне на фон дьо тен SOHO с найлонови "косъмчета"
2. Пила за нокти "банан" Essence
3. Острилка за тънки и дебели моливи Essence


Започваме с четката. Цената и е около 12$. Дръжката е предвидена да пасва чудесно в захват палец -показалец - среден пръст. На опаковката пише да се чисти с антибактериален сапун и хладка вода, което е добре дошло за човек, който не иска да дава пари за специални разтвори за почистване на четки.
Откакто я имам (4-5 месеца) не съм си слагала фон дьо тен с пръсти нито веднъж. 

Безкрайно впечатлена съм от ефекта, който постигам с нея. Не мога да я сравня с други четки с подобно предназначение, защото не съм пробвала, няма и да пробвам. 
Първоначално я ползвах с изключително покривния Vichy Dermablend (ревю) с който кожата ми спря да се разбира в един момент, та по настоящем я ползвам с новия ми любим Revlon Color Stay. Не пренебрегвам положителните качества на фон дьо тена, но благодарение на четката лицето ми има така търсения години наред естествен, натурален и дори свеж вид, въпреки плътния "пласт" продукти върху него. Покритието е равномерно по цялото лице, включително в зоната на носа и очите. Страхотна е!

2. Продължаваме с пилата във форма банан на Essence.
Тъй като оформям и лакирам ноктите си сама съм пробвала различни форми и марки пили. Тази е с две страни едната за скъсяване (черна) и другата за оформяне (розова). Впечатли ме първо, че я ползвам от над два месеца, а изпълнява функциите си все така успешно и второ цената, която е едва 3 лева. Сравнена с много други, дори професионални, тази ми е фаворит!

3. Острилка за тънки и дебели моливи Essence. 
Острилката можете да откривте на щанда на марката за скормните 2,70 лева. Предлага се в няколко цвята. От едната страна е отворът за тънки моливи, а от другата за дебели. Чудесна работа ми върши за подострянето на молива Maybelline Color Drama (ревю), всъщност заради него я купих. Отпадъците се събират в контейнер с капаче, което отчитам като голямо преимущество.

Пробвали ли сте някой от изброените продукти и споделяте ли мнението ми? Ако не тази конкретна четка, за фон дьо тен, пробвали ли сте такава с найлонови снопчета и ако не, каква ползвате? 

1 коментар:

  1. Аз ползвам четката за фондьотен на make art cosmetics и съм мноого доволна

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...