сряда, 28 май 2014 г.

Масло за нокти Икаров - ревю

Здравейте, днес Ви представям един много ефективен и изгоден продукт, а именно масло за нокти Икаров. Изгоден защото струва около 3лв. за 10мл. Изглежда и се нанася досущ като лак за нокти.
Тъй като съдържа бадемово и 5 вида етерични масла, се характеризира с изключително приятен аромат, попива бързо и има благоприятен ефект не само върху ноктите, но и върху зоните около тях. Тъй като опаковката е компактна го нося в чантата си и при всеки удобен случай нанасям от маслото по ноктите (в основата) и кожичките, след което масажирам и разнасям по целите си ръце. Попива сравнително бързо, тоест не е нужно да се отстранява, освен ако нямате намерение да се лакирате, тогава можете да използвате памучен тампон или мека кърпа за да го премахнете. Благоприятният ефект се забелязва след няколко нанасяния, но за максимален ефект са нужни месеци предвид факта, че трябва да израсне здрав нокът. Започнах да го ползвам и за ноктите на краката, където също подейства бързо, в резултат педикюрът ми изглежда чудесно. Сравнително пестелив е имайки предвид, че го ползвам ежедневно от две седмици и  дори не съм го преполовила. Харесва ми и го препоръчвам. :)


Ако Ви интересува още нещо или искате да споделите мнение за маслото, заповядайте.

7 коментара:

  1. Много любим продукт,от много години си гриза ноктите и супер много ми помогна :)
    Поздрави,http://dreamsof-beauty.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, доколкото имам наблюдения продуктите на Икаров са доста качествени и ефективни. Сега пробвам маслото анти целулит.

      Изтриване
  2. Интересен продукт, не съм го ползвала, а често имам нужда от нещо такова. Интересува ме след по-продължително време дали се сгъстява и става ли по-труден за ползване като някои лакове например?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Краси.
      Не се сгъстява ни най-малко. Предвид факта, че го ползвам толкова активно вече няколко седмици, а няма промяна в консистенцията. :)

      Изтриване
  3. Много харесвам маслото за нокти на Икаров и като цяло продуктите на Икаров. Ползвам вече втора опаковка от маслото за нокти и съм изключително доволна!

    ОтговорИзтриване
  4. Моите нокти се цепят отстрани. Доколко би се справило с този проблем това масло, имате ли наблюдения как действа при подобен проблем?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз имах същия проблем и маслото за нокти определено ми помогна. Пробвай го. Също зеленият лакочистител на Лили спомага за решаването на проблема, тъй като и той е с масла.

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...