четвъртък, 2 ноември 2017 г.

Озарител NYX Illuminator

Здравейте, момичета. Тук ще ви разкажа за една от първите ми срещи с козметика на американската компания дрогериен клас NYX. Поясненението правя, защото марката е нова за България, или поне от скоро е разпространена в дрогерии Лили. 
Доста хвалена от чуждестранни блогъри и понякога сравнявана с МАC (някой продукти) щанда на марката в Лили в Сити Център (Sofia Park Center) предлага голямо разнообразие от продукти.


Аз отидох за матираща пудра stay matte but not flat (ревю) , но си тръгнах освен с нея и с този феноменален блясък. Възможните цветове които се предлагат у нас са прасковено-златист (Narcissistic), бежаво-златист (Ritualistic) и розовеникаво-златист (Enigmatic). Към описанието на всеки цвят добавям златист, защото основата се състои от куп дребни, златисти частици, които оставят един за щастие дискретен и “здравословен” блясък върху кожата. Аз изгубих доста време в чудене между прасковения и розовия, защото и двата ми се сториха истинска находка, докато бежавия асоцирам с всеки хайлайтър на пазара. 


Въпреки, че при проба с пръст консистенцията на пудрата е леко мазна, нанесен с четка върху лицето, илюминаторът изобщо не се напластява и праши - напротив застава много естествено. От NYX обещават след употреба кожа ни да изглеждаща по-млада и по-мека с леко сияние. За по-млада не знам, но безспорно лицето ми изглежда като “докоснато от светлина”. 


Впечатления:
 Общо взето намирам продукта за много интересен и дори необходим за тези които са склонни да добавят (малка) щипка “глам” в ежедневния си грим или обичат да екпериментират било то с вечерен или дневен грим :)
За около 22лв. получавате 9.5гр. “злато на прах” в черна кръгла кутийка с огледало. 


Тъй като сега навлизам в света на NYX ще се радвам да споделите за продукти на марката които сте опитали и бихте или не бихте препоръчали. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...