сряда, 7 октомври 2015 г.

Сух шампоан за брюнетки Batiste


Здравейте, момичета. Днес ще си "говорим" за сухи шампоани. След като тествах този на Velnea (ревю ТУК) и този на Shauma (ревю ТУК), логично реших да пробвам най-хваления както на из нашите, така и из чуждите земи - Batiste.

















За голяма моя изненада, когато отидох да се сдобия с ценния продукт, на щанда освен обичайните варианти имаше и ново допълнение - такъв за брюнетки. Тъй като съм точно такава, не се колебах (въпреки разликата в цената от около 2лева спрямо познатите варианти) и грабнах един. Опаковката е познатият издължен флакон тип дезодорант. Цената е около 8,30 лева за 200мл.

Ефектът, който постига е несравним с този на събратията му на други марки.  Минута след напръскване, косата става мека и изглежда като туко-що измита, сресва се лесно и ухае приятно. Консистанцията естествено, не е бял талк, както при другите сухи шампоани, а по-лека и сива с кафяв отенък, което спестява досадните, трудно заличими бели следи. Въпреки, че подобен тип продукти трябва да се ползват възможно най-рядко, този определено върши чудесна работа за случаи, в които косата ми има нужда от бързо освежаване.
Определено си струва.
Вие пробвали ли сте този или някой негов събрат? Ще се радвам да разбера кой Ви е впечатлил.

2 коментара:

  1. Аз съм ползвала този с аромат на цветя или нещо подобно - третият от ляво на дясно на общата снимка. За съжаление ме сърби скалпа от него, добре че беше тестер. Все пак мисля да пробвам и класическата им версия, преди да си формирам мнението за тях. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ха, за пръв път чувам оплакване от Batiste. Ще следя развитието на нещата след като пробваш и друг вариант. :)

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...