вторник, 13 януари 2015 г.

Сенки за очи Too Faced Matte Eye


Здравейте. Днес ще си "говорим" за сенки за очи. Разкрасяващо средство с което не съм особено близка, навярно поради факта, че не съм много сръчна, а за да има положителен ефект от употребата му се изисква прецизност и точна ръка. Въпреки моето отношение, забелязвам, че дами във всички възрасти се увличат по ефектен грим със сенки. Палитрата, която ще ви представя е сред бестселърите  на козметичната компания Too Faced, изключително популярна и достъпна в Америка и не толкова в Европа и България. У нас можете да откриете продукти на марката в любимата Sephora. Цената там не знам, но онлайн струва 35$.


Too Faced Matte Eye Palette впечатлява като начало с опаковката си. Който има наблюдения над продуктите на марката, знае че палитрите са в интересни опаковки и напомнят за хранителен продукт. Тази не прави изключение, представлява картонена,  кутия с лента за лесно отваряне и магнит за плътно затваряне. 

 Цветовете вътре са 9 на брой - 3 големи по 2 грама и 6 по-малки по 0,9 грама, всеки с име и специално предназначение.



Сенките са с леко мазна консистенция, нанасят се лесно и са трайни. По-тъмните цветове са по-пигментирани, докато при светлите е нужно напластяване за да постигна наситен цвят.
В горната част на палитрата, където би могло да има огледало, са "скрити" карти с указания как да създадем перфектен класически, модерен или дневен грим.


Въпреки, че няма конкретно място за поставяне на апликатор, комплектът съдържа един, с който нанасянето на сенките става много лесно и приятно.
Аромат не усещам. 
В заключение мога спокойно да ги препоръчам, макар че имам една палитра h&m, която сестра ми ми донесе от Италия преди години и не бих казала, че тази я превъзхожда по качество. Да, опаковката е симпатична, но не знам дали 35те долара не са твърде много :)
Ползвали ли сте сенки на Too faced? А други продукти на марката? Как намирате съотношението цена-качество. 


2 коментара:

  1. Ммммм не, за съжаление нямам никакви техни продукти. Няма Сефора във Варна и ....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ммм Сефора е рай, дано скоро открият и при теб :)

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...