петък, 9 януари 2015 г.

Сет за френски маникюр Christian Dior

Hello! Здравейте, момичета. Днес ще Ви представя един много специален комплект за френски маникюр. За пръв път имам досег до козметичен продукт Dior и съм изключително впечатлена, което не е голяма изненада. В настоящия пост ще разберете на какво се дължи това безкрайно удивление.
Сета се състои от три лака. Телесен (coconut), бял (french white) и прозрачен (top coat) поместени в луксозна картонена кутия. Всяко шишенце съдържа 10мл. лак. Цената на комплекта е около 50€. 

Първото, което ме впечатли беше, че капачките всъщност имат накрайници и се "разглабят", така че хем са красиви докато не ги ползвам, хем са удобни и функционални по време на употреба. Относно самата четка, въпреки че не е от любимите ми много широки, лакът се нанася много лесно.
Това се отнася до четките на основата и топ-а, защото четката на белия цвят предвидливо е скосена, благодарение на което дори несръчните успяват да направят прецизна линия в края на ноктите. 
На пръв поглед цвета наречен "coconut" ми се видя доста тъмен за типичен френски маникюр, но нанесен на ноктите стои почти безцветен, защото консистенцията му е доста течна.

Тъй като изсъхва бързо, няма причина да отлагаме втората стъпка. Белият лак със скосена четка е изключително гъст и пигментиран. Едно движение е напълно достатъчно за да постигна наситен и плътен цвят. 
Завършвам "ритуала" с топ лака, който също се нанася лесно и съхне бързо. 

Относно трайността на маникюра, хвалбите продължават. Въпреки, че постоянно мия ръцете си, простирам и  извършвам най-разнообразни домакински дейности, той остава непокътнат вече почти седмица. Чудо!
Въпреки, че цената от 50€ е доста висока и възниква въпроса, няма ли да е по-лесно човек да отиде на маникюристка между 5 и 10 пъти за тези пари, мисля че сета си заслужава. Тези които имат време и желание да правят маникюра си сами, ще останат доволни от качеството и удобствата, които предлага този комплект. Чудесно ще е, ако лаковете запазят консистенцията си след многократна употреба, което ще споделя след време. 
Вие правите ли си френски маникюр вкъщи? Ползвали ли сте комплекти за френски маникюр досега? Ако да, каква марка и доволни ли сте?

2 коментара:

  1. Ихаа, страхотен сет, базовия цвят е много хубав. Ако не беше цената му, веднага бих го взела, тъй като много обичам да си правя френски маникюр вкъщи :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дааа впечатляващ е, наистина. Цената уви е доста висока за нашия стандарт :(

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...