събота, 13 декември 2014 г.

Шампоан и балсам John Frieda Brilliant Brunette


Здравейте, мили дами. Представям Ви една много приятна комбинация от шампоан и балсам на американската козметика компания John Frieda, а именно тези от серията Brilliant Brunette.
Както става ясно от името, продуктите са насочени към брюнетките. И докато по света марката предлага няколко вида шампоан за брюнетки, тук в България сме ограничени до един, а именно Brilliant Brunette Multi-tone revealing moisturising. Аз, в интерес на истината проявих интерес към този продукт, след като го видях в една англииска класация на топ 10 козметични продукти в дрогерииния клас

Цената както на шампоана, така и на балсама е около 16лева всеки. Разфасофките са по 250мл, тоест когато шампоанът свърши, балсамът ще е наполовина :) 
Говоря за двата продукта паралелно, тъй като ги ползвам в комбинация и не знам какво би било действието им поотделно. Консистенцията е негъста с перлено-кафяви отблясъци, но не добавя допълнителен цвят. Съдържанието на перлени частици и масло от сладък бадем обещават хидратация, подчертани наситени тонове и сатенени отблясъци на тъмно кестенявата коса.


И до голяма степен успяват да ги осигурят. След употреба, косата ми е много приятна на допир, лесна за уформяне, но не тежка, а цвета наистина е по-наситен. За да установя ефекта не слагам флуид, както обикновенно и въпреки това се разресвам безпроблемно. Приятно впечатление ми направи и това, че косата ми остава чиста и в доста добър вид три дни след измиване. Сега е моментът да спомена, че косата ми е небоядисвана, тъмно кестенява, много гъста и с плътен косъм.


В заключение мога да кажа, че не случайно тази серия е толкова хвалена и оправдава цената си, макар и малко висока за класа си. 
Въпрос до блондинките - Пробвали ли сте еквивалентната серия на John Frieda Sheer Blonde и отразява ли се толкова добре на светла коса? 
Брюнетки, пробвали ли сте този шампоан/балсам? Споделяте ли мнението ми?

2 коментара:

  1. Много хубаво ревю и полезно за мен, тъй като купувам всичко, което видя за брюнетки, а тази серия някак си съм я пропуснала :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че постът ти е бил полезен, дано и продуктите ти харесат. Вярвам, че ще се чуе (прочете) мнението ти след като ги пробваш :)

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...