петък, 21 ноември 2014 г.

Лакове за нокти Essence Color & Go Ревю


Като верен фен на марката, ще отделя кратък пост и на лаковете. Мисля, че го заслужават, защото цената им е ниска - 2,99лева, а качеството в пъти по-високо от това на преките ценови конкуренти.
Опкаковката е типична за лак за нокти, тумбеста стклена бутилчица побираща 8мл. лак, а капачката се изатваря изключително плътно. Както става ясно от името лаковете са бързосъхнещи, без да оставят матов финиш, което по моите наблюдения е задължителна характеристика на quick dry продуктите за нокти.


Основните преимущества на тези лакове са на първо място плътността на цветовете. Един пласт е абсолютно достатъчен за да получа наситен цвят. Второто голямо преимущество е четката, която е доста гъста и широка и с две движения нансям лак по цялата нокътна плочка. Друго преимущество е, че не се сгъстяват бързо и могат да се ползват месеци наред.
Малко затруднение срещам при избора на цветове, предвид факта, че е зима и предпочитам "по-убити", тъмни нюанси, За това пък се предлага толкова актуалният за сезона малиново червен цвят.


Ползвам ги в комбинация с основа и топ лак на марката и нямам забележка.
Вие пробвали ли сте ги и имате ли положително мнение за лакове в този ценови сегмент?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...