петък, 6 юни 2014 г.

Крем срещу груба кожа на краката Dr.Scholl - ревю


Здравейте, при Вас не знам, но при мен всяка пролет започват разкрасителни процедури за краката и по-конкретно зоната на стъпалата. Причината са тежките, често неудобни или груби зимни обувки и други фактори, на които са изложени клетите крачка през зимата – мокри обувки, студ. Но сега сме в друго време от годината и трябва да му се наслаждаваме, не да си спомняме за зимата. За да можем гордо да обуем сандали, чехли и отворени обувки като цяло, желателно е краката ни да изглеждат добре. В борбата с кожните удебелявания и следите от тях, загрубялата кожа на петите и възглавничките, си купих въпросния крем на Dr. Scholl. Избрах именно него, тъй като открай време знам, че продуктите на тази марка са качествени, а и насочени специално към кожата на краката, която е с различна характеристика от тази на останалата част от тялото. Съдържанието на салицилова и млечна киселина спомага за разрушаване на упоритите кожни втвърдявания и подпомага регенерирането на кожата, като я прави мека и еластична.


Цената е около 9лв за 60мл крем в тубичка, затваряща се с капачка с щракване. Кремообразната консистенция на продукта не е твърде мазна, с леко натрапчив аромат. Изключително ефективна формула. В интерес на истината, ефектът се усеща още след първото нанасяне, грубата кожа
бързо се обновява и "омекотява". След 5 дни ежедневна употреба мисля, че съм готова да блесна със сандали, друг въпрос е, че на този етап времето не го позволява.
Препоръчвам този крем, дава бърз и безспорен резултат.

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...