сряда, 24 юни 2015 г.

Руж Golden Rose Terracotta Statdust

Ружът е неизменна част от ежедневния ми макиаж и мисля, че няма жена, която да не обича да го използва за подчертаване на скулите. Но този конкретен руж е нещо специално за мен. Използвам го в цвят 101 безотказно от 8 години насам, за да придам лек бронзов загар на цялото си лице - скули, чело, нос, брадичка и шия, или просто, за да изравня тена, след като нанеса коректор. 
Винаги след като сложа от ружа на четката, издухвам по малко, за да не изглеждам прекалено фрапантно бронзирана. Но една опаковка ми стига поне за 2 години и наистина, това е може би единственият продукт, който не заменям с друг за нищо на света. Цената му е около 16 лв. и си го набавям от дрогерии Lilly. Кутийката беше малко калпава в предишния й вид и капачката й неизменно се счупваше след определено време, но сега производителят явно е взел мерки, защото новата пудриера изглежда доста по-здрава и сигурна. Бих препоръчала този продукт с две ръце за всеки, който обича лекия блясък на кожата.

 Освен любимият ми 101, има и още четири варианта - още два в кафявата гама, и два в розовата. Ще се радвам да чуя кой е вашият любим руж:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...