неделя, 18 януари 2015 г.

Коректор Essence Stay Natural

Здравейте, момичета. Днешният пост е посветен на коректор за прикриване на тъмни кръгове под очите и несъвършенства или просто за озаряване на погледа, а именно коректор Essence Stay natural.
Цената на му е под 5 лева за 1,5 мл. Голямо преимущество е опаковката, от една страна защото е във формата на писалка, което позволява лесно използване и от друга заради четката с която е снабдена.
 За да нанесете коректор, трябва да завъртите края на писалката, в следствие на което на върха на четката ще се появи нужното количество продукт (или много повече, ако по невнимание завъртите повече от необходимото). 
Четката от синтетичен косъм е много практична, въпреки това факт е, че в един момент не издържам и доразнасям коректора с пръсти.
Консистенцията му е по-скоро течна, сравнително покривен е, попива бързо и не се събира във фините линии. Усеща се съвсем лек, приятен аромат. 
Въпреки, че в Lilly има тестери за всеки цвят, изборът ми беше труден, ето защо намазах малко от фон дьо тена, който ползвам в момента на ръката си и избрах една идея по-светъл тон коректор. 
Тук е моментът да спомена, че ми е нужен основно за да постигна ефекта "озарен поглед", защото нямам тъмни кръгове. Избрах 03 soft nude, а ето всички вариантите в които се предлага:


В крайна сметка, Essence за пореден път се отчитат с продукт с отлично съотношение цена-качество. Коректорът ми върши чудесна работа за озаряване на погледа, а с известно напластяване и за прикриване на дребни несъвършенства. 


2 коментара:

  1. Съдейки по снимките,цветовата гама на коректора не е много добра,аз също бих се спряла на цвят 03,но понеже кожата ми не е толкова светла силно се съмнявам да мога да го използвам самостоятелно,най-вероятно ще го ползвам по същия начин,по който и ти-за озаряване-вместо хайлайтър...Страхотно ревю :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В интерес на истината и на мен ми е светъл, но за "озаряване" така трябва. Благодаря за положителното мнение.

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...