неделя, 21 декември 2014 г.

Дълготрайно червило с матов финиш Bourjois Velvet Rouge Editon

Здравейте момичета! Днес Ви представям едно изключително изкушение от козметичния щанд на Bourjois. Поредното попадение, което идва от там бих казала, а именно дълготрайно матово червило Velvet Rouge. 
Редовната му цена е 18,90 лева.
На пръв поглед червилото напомня на гланц за устни. Капачката е на винт и се затваря плътно. Четката с която се нанася, представлява твърда гъбичка със скосен ъгъл. В интерес на истината е много удобна и прецизна, което е важно тъй като червилото е тип "перманентно" и излизане извън контура на устните може да ви коства доста време в триене, търкане и прегримиране.



Консистенцията му напоманя на мус, разнася се изключително лесно и гладко. Въпреки, че непосредствено след нанасяне изглежда и се усеща кремообразно, няколко минути по-късно попива и остава наситен, матов цвят върху устните.
Ароматът му е химичен, което не е изненада предвид факта, че цветът му издържа над 6 часа, въпреки хранене и пиене, но не и 24 часа, както обещава производителят. 
 Ако не бях пробвала тестер (минимално количество върху ръката си, а после с пръст по устните) щях да взема 05 ole flamingo, защото попринцип предпочитам тъмно розови червила, но след проба установих, че доста по-лилавеникавото 06 pink pong ми стои много по-добре. 



Редно е да спомена, че за да стои добре матово червило, устните трябва да са добре ексфолирани, което най-лесно става с четка за зъби.
В заключение мога да кажа, че съм с много приятни впечатления и в зависимост от това за колко време ще ми стигнат 6,7-те милилитра, ще повторя покупката. 
В момента цената на червилото е 13,80 и ще бъде такава през целия месец декември. Нещо повече! Само в дрогерии Лили при покупката на два продукта Bourjois получавате кабуки четка за руж подарък! 


8 коментара:

  1. Уау, страшен цвят, много ми харесва, а това за кабуки четката е доста полезна информация, която бях пропуснала :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, цветът е страхотен и не стои неестествено и с химичен оттенък. Напротив много в плътен. А четката е супер, качих и снимка в поста ;)

      Изтриване
  2. Аааааааааа на мен никой нищо не ми даде в това Лили :(((((((

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ееее :( В кое Лили пазаруваш. Аз пазарувам от това на Витошка, където на щанда на Bourjois има лепенка на която пишеше за промоцията и че е специално за магазини Лили.

      Изтриване
    2. Във Варна. Но нищо... и без това едва ли щях да я използвам :)))

      Изтриване
  3. Уникално червило!
    Едно от любимите ми е! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много готино! Все ги гледам, но така и не се решавам да си взема... Е, все някога ще го направя :))

    ОтговорИзтриване
  5. Обичам го това червило любимец ми е за лятото !

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...