петък, 9 май 2014 г.

Крем-дезодорант Garnier Neo


Здравейте, днес ще Ви представя сухия крем-дезодорант на Гарние - Нео. Опаковката представлява тубичка с капачка тип винт и интересен апликатор под нея. Цената е около 4лв. за 40мл. Когато преди месец си го купувах, избирах между розов и син, но сега виждам, че на пазара са излязли още няколко варианта. Ароматът на розовия (fruty flower) е много приятен, ненатрапчив. Консистенцията логично е кремообразна, съдържа восъчни кристали и омекотяващи масла в резултат попива бързо, разнася се лесно и наистина се отразява добре на кожата под мишниците, оставяйки приятно чувство и аромат. 



Не оставя следи по дрехите, а ефектът е налице, наистина действа добре срещу изпотяване, но не за 48 часа, както пише на опаковката. Мога да кажа, че е пестелив, тъй като го ползвам ежедневно вече месец и тубичката се усеща пълна. 
Допълнение: Сега, когато температурите се качиха до над 20 градуса, трябва да отбележа, че кремът-дезодорант не е най-ефективното решение. Приятният аромат и мекота на кожата след употребата му все още са на лице, но ефективността му срещу изпотяване и неприятна миризма стават под въпрос. Приемам, че най-удачно е да се ползва през студените месеци в годината. Ако имате въпроси, заповядайте.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...