събота, 3 януари 2015 г.

Матираща пудра Rimmel Stay Matte

Здравейте, момичета. Днес насочвам вниманието Ви към продукт, който използвам като завършващ елемент на ежедневния ми грим.
Матиращата пудра на английската козметична компания Rimmel, избрах след подробно проучване в Интернет. Търсех продукт, който успешно и дълготрайно да фиксира фон дьо тена, тъй като въпреки че ползвам дълготрайни, силно покривни продукти за изравняване на тена и скриване на несъвършенствата, едва 3 часа след нанасяне те се появяват.
Важно е да споделя, че въпреки че кожата ми се води мазна, нямам проблема с лъскавина за който чета в другите блогове за козметика, съответно не търсех толкова матиране, колкото фиксация. 
Е, открих я. Пудрата, чиято цена е 10,90 лева за 14гр. напълно задоволи нуждите ми. Вариантите за цвят са 6, ако не се лъжа и въпреки, че съм с доста светла кожа избрах 005 silky beige, който пасна отлично на цвета на фон дьо тена ми, който е Revlon colorstay в цвят 180 sand beige.
Обещанието за long lasting (дълготрайност) е реално и добре пресованата пудра си стои на мястото цял ден. Не се разпрашва при нанасяне, нещо повече без значение от количеството което загребвам с четката, върху лицето ми не се получава брашнян ефект. Друго, което ми прави приятно впечатление е, че очевидно не запушва порите, ако съдя по липсата на признаци за подобно нещо.
Опаковката е кръгла с прозрачен капак. Попринцип съм скептично настроена към тези опаковки, намирам ги за много уязвими, а и след най-малкото начупване на цялостта на продукта вътре стават невъзможни за  пренасяне. Тази за щастие има издадени части отстрани, които захващат капачката и предполагат по-сигурно затваряне. До момента не съм имала инцидент с непредвидено отваряне в чантата. 
В заключение важно е да спомена, две неща. Първо, че съм много доволна от пудрата и я препоръчвам и второ, че редица чуждестранни блогове също я хвалят много.
Вие пробвали ли сте тази пудра? А някоя с подобно предназначение? Ако сте доволни от матираща или фиксираща пудра, препоръчайте я.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...